Kristal ReeWan

Bengkel Kristal

Cara-cara membuat gelang kristal

Dicatat oleh ReeWancrystal 012 2608 297


Lipatkan dua tali tangsi tersebut dan akan bertemu kedua-dua hujung tali tangsi. Masukan Crimp Beads pada salah satu hujung tali tangsi sampai kehujung lipatan.




Tarik tali tangsi tersebut sampai ke hujung Crimp Beads yang di kemikan tadi sehingga masuk ke dalam Clam Shells. Tutup Clam Shells dengan mengunakan Chain Nose Pliers.







4 ulasan:

ArahMan7 berkata...

Hola reone,

Wah, pandai buat gelang kristal yek? Tu le resam kita manusia. ArahMan7 tak pandai buat gelang dan begitu sebaliknya.

Ok pe blog ni. Niche yg bagus sebab jarang org buat blog cara buat gelang. Nanti apply akaun Amazon, boleh jual gelang kristal plak, cam kat aStore.

Lagi baguih kalo guna domain name sendiri. Buat permulaan hostkan dgn Blogger gak. Kemudian cari hosting lain, baru nampak pro sikit, kan?

Teruskan berblog, reone.

Greetings and lots of love from Kuale Kangsor.

~ ArahMan7

sinarharapan berkata...

ada tak rakaman cara nak buat gelang manik? sebab kalau tgok vdeo, snang nk blajar..kalu ada,nk tgok kt mna ya? sbb sya cri kt utbe, sush lak nk jmpa..

tamanraudhah berkata...

Beri Laluan
Nilai 1g Morhabshi sama dengan 1g EMAS. Benarkah?

nynasaje berkata...

video tutorial ade tak??